dissabte, 16 de maig del 2015

YOUTUBERS

Hola a tots i totes,
Avui us porto una d’aquelles entrades comodí de les que vaig parlar en l’entrada informativa. Aquesta he decidit dedicar-la al món del youtube, igual que en el món dels blogs hi ha bloggers molt famosos, en el món de youtube també hi ha youtubers molt famosos (alguns d’ells també van començar en el món del blog), així que aquí us deixo una llista de 5 youtubers als que segueixo. *Aviso que alguns són de parla anglesa.
     1.    Zoella
És una de les youtubers més conegudes del món, crec que té aproximadament uns 8.000.000 subscriptors. És del Regne Unit i diria que viu a Brighton (almenys pel que he sentit en els seus videos) amb el seu nòvio l’Alfie (que també és un youtuber “Pointlessblog”) i s'ha de dir que són molt cuquis . Ella és la teva youtuber si estàs interessat en el món del maquillatge, la moda i si vols riure una mica. Aquí us deixo un vídeo en el qual surt amb l’Alfie per riure una miqueta.



     2.    Superwoman
Bé, ella també és una youtuber que s’anomena Lily. És dels Estats Units i és la teva youtuber si busqués distreure’t una mica i riure. Aquí us deixo un vídeo seu, que jo considero molt divertit, en aquest vídeo, els seus "pares" reaccionen al tràiler de "50 shades of grey".


     3.    Yuya
Segurament molts la coneixeu i també és una de les youtubers amb més èxit (10.000.000 subscriptors). En els seus vídeos parla de moda, maquillatge, pentinat, cuina i moltíssimes altres coses. Els seus vídeos són molt distrets i realment enganxen. Dubto que mai no hagueu sentit parlar d’ella.



     4.    Holasoygerman
Bé, un dels youtubers més famosos del món (22.000.000 subscriptors). Segurament la majoria de vosaltres ja haureu vist algun dels seus vídeos, així que no cal que digui res sobre ell.



      5.    Nigahiga
També un youtuber molt popular (14.000.000 subscriptors) amb vídeos molt divertits. És dels Estats Units i també fa vídeos per riure i que distreuen moltíssim. Aquí us deixo un vídeo que és diu “I dare you”, si us agrada, n’hi ha molt més en el seu canal de youtube. En aquests vídeos animen a tots els seus seguidors a enviar reptes i ell amb el seu grup d’amics competeixen per veure qui en compleix més.




Fins aquí l’entrada d’avui. La veritat és que segueixo moltíssims més youtubers (Joe Sugg, Miranda Sings, Caspar Lee, Marcus Butler...), però no em volia allargar molt i que us avorríssiu. Si voleu una segona tanda de youtubers podeu deixar-ho en un comentari, a part de dir-me quin és el vostre youtuber preferit.
Un petó,
NINA 1234

4 comentaris:

  1. A mi m'encanta la Zoella i amb lalfie són supermonuuuus (zalfieforever hahaha)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha a mi t'ambé m'agrada molt ;). Gràcies per comentar <3

      Elimina
  2. Que guai molts d'aquests no els sabia per estan be!! Jo soc mes de youtubers espanyols i catalans que no tenen tants subscriptors i que fan humor jajajw

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha me n'alegro que t'agradin ;). Si faig una segona part ja parlaré d'algun youtuber català o espanyol ;) <3

      Elimina